Beoordelingen

9,1
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,5
Comfort
8,9
Locatie accommodatie
9,0
Faciliteiten
8,8
Personeel
9,6
Waar voor uw geld
8,9

Beoordelingen

    Andy Smals
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    21 mei 2018

    Goed hotel voor 1 nacht zeer dicht bij de luchthaven.

    Airco werkte niet.
    Zeer vriendelijk personeel. Heeft ons ook nog gratis van en naar de luchthaven gebracht.
    Barbara
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    21 mei 2018

    een echte aanrader

    De vriendelijkheid, hoe men ons heeft geholpen - dikke duim ! Niet alleen heeft de manager ons pizza's bezorgd (die hij zelf is gaan halen), maar heeft hij ons ook nog eens persoonlijk 's morgens vroeg (04.30 uur) naar de luchthaven gebracht ! Een echte aanrader op maar 600 meter van de luchthaven in Alghero.
    J&A
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    20 mei 2018
    Prima locatie, zeer dichtbij het vliegveld, waar je overigens vrijwel niets van merkt. Uitzicht op wijngaard. Dichtbij Alghero, kust en natuurgebied. Prima uitvalsbasis meerdaags verblijf. Zeer hulpvaardig personeel.
    J&A
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    20 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    20 mei 2018

    Goed voor verblijf nabij vliegveld.

    De gangen weerkaatsen veel geluid, hoorbaar in de kamer. Misschien zouden tapijt en gordijnen helpen?
    De ligging vlakbij het vliegveld. Praktisch, schoon en efficient hotel.
    Ed van de Sande
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    20 mei 2018
    Geen mogelijkheid om buiten te zitten
    Dicht bij het vliegveld
    Werner
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    13 mei 2018

    Perfect voor een uitstekende verhouding prijs/kwaliteit.

    Absoluut niets. Er was zelfs geen lawaai van vliegtuigen.
    De inzet van het personeel: wij werden na een vlucht die meer dan een uur te laat was toch nog om twaalf uur ‘s nachts opgehaald door Alessandro. ‘S anderendaags werden we teruggebracht om onze huurauto op te halen. Allemaal zonder meerprijs en met de glimlach. Bovendien kregen we bier en water voor op de kamer.
    Franciscus
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    12 mei 2018
    Niets
    Na om twaalf uur snachts te landen op vliegveld Alghero en dan open blijven tot wij er zijn. Echt top
    Johan
    nl

    Beoordelingsscore

    8,0
    3 mei 2018

    Voor 1 nacht is het goed (dicht bij vliegveld) maar langer zou ik hier niet blijven.

    Het ontbijt viel tegen. Omdat we s`morgens al vroeg moesten vliegen, kregen we een ontbijtbox mee maar dat stelde niet veel voor: een klef zoet broodje en een chocolade muffin. Het hele gebouw doet wat steriel en onpersoonlijk aan, ligt in een kale omgeving en is afgesloten d.m.v. grote hekken. Het enige voordeel is dat het vlakbij het vliegveld ligt (ongeveer 700 meter).
    Een moderne en comfortabele kamer met koelkastje en grote kledingkast. De eigenaar is vriendelijk en behulpzaam.
    Maurice
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    2 mei 2018
    Loop afstand vliegveld
    Marco
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    29 april 2018

    Prima plek voor enkele overnachting dichtbij vliegveld.

    Theodoor
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    23 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Hilda
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    23 april 2018

    Super handig, zo dichtbij het vliegveld en super service!

    kwamen s’ avonds laat aan op het vliegveld, wat maar een kleine 700 meter van het hotel gelegen is en werden zelfs opgehaald door iemand van het hotel. Prima voor 1 nacht. Goed ontbijt om onze weg te vervolgen....
    Viviane
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    11 april 2018
    Ligging tov de luchthaven was perfect. Kamers waren comfortabel. Ontbijt was voldoende uitgebreid.
    Petrus&Anna
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    7 november 2017

    Super makkelijke accommodatie wanneer je aankomt of terugvliegt, want het ligt 700 m. van vliegveld.

    Dat de eigenaar mij ophaalde toen ik de auto weer terugbracht naar het vliegveld en ook de volgende ochtend ons naar het vliegveld bracht.
    Marion
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    6 november 2017

    Prima verblijf als je de volgende ochtend moet vliegen of 's avonds met vliegtuig arriveert. Aardige

    Ontbijt fantastisch. Bedden en sanitair prima. Geen geluid van vliegtuigen.
    franciscus56
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    22 oktober 2017
    de entourage
    be

    Beoordelingsscore

    10
    15 mei 2018

    Modern hotel near the airport

    I think it would be a bit of a problem to find the hotel if your flight comes at night and nobody picks you up.
    The hotel is near the airport. Our flight was quite late, so the hotel staff called me in advance to say that they will pick me up at the airport. The flight back home was early in the morning and they also brought me to the airport by car. Really very helpful staff. Already in the hotel I noticed a problem with my sim-card and the staff assisted me in all possible ways, they brought me to the local phone-shop, which I really appriciate so much!!! Really many many thanks for your help! The hotel is modern, clean. My room was quiet, no noise from the street. Breakfast was also included in the price. There is a bus stop next to the hotel (for going to Alghero).
    avvocato
    it

    Beoordelingsscore

    9,6
    10 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Mitica
    se

    Beoordelingsscore

    8,8
    2 mei 2018

    convenient location next to the airport and bus station to alghero. felt and smelled clean!

    there are no places around where one can have a snack. we had to take a bus to alghero to eat properly.
    we arrived earlier than eatimated, so then the owner of the hotel came earlier so we can do the checkin faster. the breakfast was rich and tasty with excellent cappuccino!
Beoordelingen worden geladen